Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜακάρι η διοίκηση Μανδαλιανού να παρήγαγε έργο παρόμοιο με τους τίτλους στην...

Μακάρι η διοίκηση Μανδαλιανού να παρήγαγε έργο παρόμοιο με τους τίτλους στην ιστοσελίδα του δήμου

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι άπιαστη στην παραγωγή τίτλων που κάνουν την τρίχα τριχιά και δημιουργούν την εντύπωση πως η ανιδιοτελής προσφορά των δημοτών είναι δικό της έργο. Έτσι έγινε και με τον τίτλο «O Δήμος μας 1ος στους ΟΤΑ»! Τι σόι πρώτος είναι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου; Το βλέπουμε παρακάτω μέσα στο κείμενο. «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ 1ος ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ  ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ» με μία επιστολή από  το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Δοτών Μυελού, την οποία υπογράφει ο Επιστημονικός Διευθυντής κ. Στέλιος Ι. Γραφάκος Αν. Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας, ενημερώνει τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό, ότι ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ και παράλληλα  τον ευχαριστεί  και τον συγχαίρει για την σημαντική συμβολή του, στην ευαισθητοποίηση των δημοτών, ως προς την σημασία της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών και την υποστήριξη των στόχων του Συλλόγου.

Το ερώτημα είναι γιατί ο κύριος Μανδαλιανός, αφού ήταν τόσο σημαντική η συμβολή του στην ευαισθητοποίηση των δημοτών για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, δεν έκανε και μια καμπάνια για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού προκειμένου να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των δημοτών ώστε να τους πείσει να εμβολιαστούν; Τόσες φορές ζήτησε την καμπάνια ο Βασίλης Ανδρεάδης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Γιατί δεν ανταποκρίθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Μακάρι η διοίκηση Μανδαλιανού να παρήγαγε έργο παρόμοιο με τους τίτλους που σκέφτεται και βάζει στην ιστοσελίδα του δήμου. Σ’ αυτήν την περίπτωση πραγματικά ο δήμος μας θα ήταν 1ος στην Ελλάδα, αλλά σε έργα κι όχι σε τίτλους άρθρων.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ