Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού θα αναβαθμίσει και τα σχολεία Αμπελοκήπων Μενεμένης

Η διοίκηση Μανδαλιανού θα αναβαθμίσει και τα σχολεία Αμπελοκήπων Μενεμένης

Η διοίκηση Μανδαλιανού αναβάθμισε μέχρι τώρα 77 σχολεία, όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Είναι τέτοια η ταχύτητα με την οποία η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναβαθμίζει τα σχολεία του δήμου, που μόλις τελειώσει θα αναβαθμίσει και τα σχολεία του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Τι εννοεί όμως η διοίκηση Μανδαλιανού αναβάθμιση των σχολείων; Εννοεί τον ελαιοχρωματισμό, τα μερεμέτια, τις αλλαγές λαμπών και βρυσών, την επισκευή σκεπών για να μην τρέχουν τα νερά μέσα στο κτίριο. Για τη διοίκηση Μανδαλιανού η λέξη «αναβάθμιση» σημαίνει τις απαραίτητες και αναγκαίες εργασίες.

Αναβάθμιση σχολικών μονάδων θα ήταν να πάψουν να υπάρχουν αίθουσες σε υπόγεια, σε διαδρόμους, σε τουαλέτες, σε λεβητοστάσια, σε κίμπο. Έβγαλε η διοίκηση Μανδαλιανού κάποιο τμήμα από το υπόγειο και το μετέφερε σε κανονική αίθουσα; Έριξε η διοίκηση Μανδαλιανού κάποιο χώρισμα που μετατρέπει μία αίθουσα σε δύο;

Αναβάθμιση σχολικών μονάδων είναι να υπάρχουν αίθουσες υπολογιστών, να υπάρχουν εργαστήρια. Έκανε τέτοιες παρεμβάσεις η διοίκηση Μανδαλιανού; Δημιούργησε τέτοιες αίθουσες; Αντιθέτως προτίθεται να κάνει εντελώς το αντίστροφο σε ένα ολοκαίνουργιο σχολικό κτίριο για να στεγάσει σ’ αυτό δύο σχολεία.

Η διοίκηση Μανδαλιανού με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγια και αναβαθμίζει σχολεία. Σε ποιο όνειρο είδε τις αναβαθμίσεις δεν μας είπε. Η διοίκηση Μανδαλιανού πανηγυρίζει για τα μερεμέτια και τα ασπρίσματα στα σχολεία, όπως πανηγυρίζει που μαζεύει τα σκουπίδια και πλένει τους κάδους απορριμμάτων. Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ