Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔόξα στη διοίκηση Μανδαλιανού που πλένει τους κάδους των απορριμμάτων!

Δόξα στη διοίκηση Μανδαλιανού που πλένει τους κάδους των απορριμμάτων!

Με τη διοίκηση Μανδαλιανού έχουν να δούνε πολλά ακόμα τα μάτια μας. Με τη διοίκηση Μανδαλιανού είναι μεγάλο κατόρθωμα η αποκομιδή των σκουπιδιών και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων. Διθύραμβοι σήμερα στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων!

«Με τη χρήση πιστοποιημένων καθαριστικών προϊόντων και ζεστού νερού τα συνεργεία του δήμου πλένουν τους κάδους μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων…»!

«“Απαντώντας στις ανάγκες της πόλης μας και στα δικαιολογημένα αιτήματα των πολιτών,  η υπηρεσία Καθαριότητας και το ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει καταβάλλουν μια μεγάλη προσπάθεια για ένα δήμο καθαρό και φιλικό για όλους”  τόνισε ο κ. Δεμερτζής».

Δηλαδή θα μπορούσε να προσθέσει ο ποιητής που έγραψε το κείμενο πως «Όλο δόξα, όλο χάρη, των απορριμμάτων πλένονται οι κάδοι και στο μεγαλείο του δημάρχου ο δήμος χαιρετάει γονατιστός» ή πως «ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα καθαριστικά και νερό που έβρασε ο ίδιος στο καζάνι, πλένει τους κάδους με τα χεράκια του για να χαρίσει στους δημότες ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον!

Με τη διοίκηση Μανδαλιανού ισχύει σε όλο της το μεγαλείο και το εύρος η φράση «θα τα δούμε όλα»!

Κώστας Καρακώστας

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε δελτίο τύπου για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ