Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεχίζεται εντατικά το πλύσιμο των κάδων στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Συνεχίζεται εντατικά το πλύσιμο των κάδων στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Καθημερινά 2 ειδικά οχήματα επιχειρούν σε όλες τις γειτονιές του Δήμου

Συντονισμένη επιχείρηση πλύσης των κάδων απορριμμάτων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου πραγματοποιεί η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
Καθημερινά στη μάχη της απολύμανσης επιχειρούν δύο καδοπλυντήρια της υπηρεσίας καθαριότητας, πραγματοποιώντας σχολαστικούς καθαρισμούς στο στόλο των κάδων, σε όλες τις γειτονιές και περιοχές του Δήμου, σε μια προσπάθεια διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής και εξάλειψης των κινδύνων για τη δημόσια υγεία, που ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες -λόγω των υψηλών θερμοκρασιών- είναι μεγαλύτεροι.

Με τη χρήση πιστοποιημένων καθαριστικών προϊόντων και ζεστού νερού τα συνεργεία του δήμου πλένουν τους κάδους μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων, μια διαδικασία η οποία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν πλυθεί όλοι οι κάδοι του Δήμου.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Χρήστο Δεμερτζή με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επιχείρησης, το πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται κυκλικά σε καθημερινή βάση καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

“Απαντώντας στις ανάγκες της πόλης μας και στα δικαιολογημένα αιτήματα των πολιτών,  η υπηρεσία Καθαριότητας και το ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει καταβάλλουν μια μεγάλη προσπάθεια για ένα δήμο καθαρό και φιλικό για όλους”  τόνισε ο κ. Δεμερτζής και συνέχισε: “Έχοντας ως προτεραιότητα την υγιεινή και τη δημόσια υγεία αυξάνουμε την επιχειρησιακή μας παρέμβαση, θέτοντας το πλύσιμο των κάδων σε πρώτο πλάνο, μια διαδικασία που έχει ενταχθεί στο ημερήσιο πρόγραμμα των εργασιών της υπηρεσίας και θα επαναλαμβάνεται σε κυκλική βάση όλο το χρόνο σε όλες τις περιοχές του δήμου μας”.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόοσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ