Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ο Κώστας Μπακογιάννης…

Υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ο Κώστας Μπακογιάννης…

Μέχρι στιγμής στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν δηλώσει την κάθοδό τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι είτε προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία είτε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγο καιρό πριν, είχε εκφράσει την επιθυμία του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος όμως φαίνεται πως τελικά δεν θα προχωρήσει σ’ αυτή του τη σκέψη.

Ακούγεται πως και άλλοι, προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία, μπορεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να δηλώσουν πως προτίθενται να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Με τέτοια γαλάζια κινητικότητα στο δήμο, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση και ο Κώστας Μπακογιάννης να βρεθεί τελικά υποψήφιος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας.

Κατά πως πάει το πράγμα και με τόσους γαλάζιους υποψηφίους δημάρχους ίσως στο τέλος να σκεφτεί και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ