Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαράνομα τοποθετημένες κάμερες και σε άλλα σχολεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Παράνομα τοποθετημένες κάμερες και σε άλλα σχολεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης αναφέρθηκε σε κάμερες που είχαν τοποθετηθεί σε Λύκειο του Ευόσμου, αλλά αφαιρέθηκαν μετά από παρέμβαση του αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Σταυρίδη. Ο κύριος Ναθαναηλίδης ρώτησε τίνος πρωτοβουλία ήταν η τοποθέτηση των καμερών και αν ο δήμος ερεύνησε μήπως υπάρχουν κάμερες και σε άλλα σχολεία.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας απάντησε ότι, το πρωί της επόμενης ημέρας του δημοσιεύματος της «Αγκίδας» για τις κάμερες, εστάλη έγγραφο σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου για να απαντήσουν μέχρι το μεσημέρι εάν υπάρχουν κάμερες σε κάποιο σχολείο. Κάποια σχολική μονάδα απάντησε πως έχει κάμερες!

Ο κύριος Σταυρίδης τόνισε πως, σε συνεργασία με τον κύριο Ταξίδη, δόθηκε εντολή να αφαιρεθούν οι κάμερες μέσα σε μία ώρα. Αυτό και έγινε από τους ηλεκτρολόγους του δήμου. Ο Γιώργος Σταυρίδης αναφέρθηκε και σε Δημοτικό Σχολείο το οποίο είχε εσωτερικές κάμερες, οι οποίες επίσης αφαιρέθηκαν.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας υπογράμμισε πως οι παραπάνω ενέργειες τοποθέτησης των καμερών ήταν παράνομες.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ