Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήλωση μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου

Δήλωση μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου

Την παρακάτω δήλωση έκανε η κυρία Αθηνά Τερζή, μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» που διεξήχθησαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022:

«Υπήρξα μέλος της εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές της Τετάρτης 22.6 και εγώ όπως και τα δύο άλλα μέλη και υπογράψαμε κανονικότατα το πρακτικό του αποτελέσματος.

Δεύτερον υποβάλετε μια ένσταση για ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας, η οποία υπήρξε ολόσωστη σε όλη της τη διάρκεια, υποβάλετε λοιπόν μια ένσταση για ακύρωση της διαδικασίας βάζοντας τα υπογράψουν τα δύο μέλη και δίχως να κληθώ εγώ ως τρίτο μέλος της εφορευτικής επιτροπής στη διαδικασία, αλλά να ενημερώνομαι εκ των υστέρων.

Αυτά θεωρώ πως είναι πρωτόγνωρα και ανήκουστα πράγματα, που θίγουν το δημοκρατικό μου αίσθημα.

Οτιδήποτε επικαλείσθε στην ένσταση δεν ισχύει, ενώ σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι στο ίδιο ψηφοδέλτιο υπήρχε και η εκλογή του αντιπροσώπου δημοτικής παιδείας, καθώς και της εξελεγκτικής επιτροπής, αυτή έγινε μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας από τους θιγόμενους εκ του αποτελέσματος και με δόλο. Με αυτής της μορφής το ψηφοδέλτιο ψηφίζουμε χρόνια, δεν ανακαλύψαμε ξαφνικά την Αμερική. Άλλωστε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ανώτερο όργανο-την ΑΣΜΕ- η οδηγία συνέτεινε ως προς αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή, στο ίδιο ψηφοδέλτιο συνυπάρχουν και τα τρία “σώματα” ως ένα ενιαίο.

Ως εκ τούτου διαφωνώ κάθετα με την ένσταση και δηλώνω απερίφραστα τη διάθεσή  μου να κάνω ό,τι νόμιμα περνά από το χέρι μου για να μην γίνει αποδεκτή.

Με τιμή Αθηνά Τερζή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ