Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι γίνεται με τη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Τι γίνεται με τη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης επανάφερε το ζήτημα της φιλαρμονικής του δήμου ρωτώντας τα παρακάτω:

«Τι γίνεται με τη φιλαρμονική; Σε λίγο θα έρθει και ο Οκτώβρης και θα λέμε ότι παίρνουμε τηλέφωνα τον αρχιμουσικό, που δεν υπάρχει, που έχει ήδη ένα εξάμηνο, επτάμηνο που δεν είναι στη δούλεψή μας. Και ποιος θα κάνει την παρέλαση; Υπήρχε ένα δημοσίευμα πολύ έξυπνο, εύστοχο, ότι μαθαίνετε όργανα να παίξετε εσείς. Αυτό είναι μια λύση, αλλά να μας πείτε αν θα κατευθυνθείτε σ’ αυτήν τη λύση ή θα πάρετε πρωτοβουλία να ρωτήσετε κάποιον δήμο για το πώς θα λυθεί το θέμα;»

Απάντηση ο κύριος Ναθαναηλίδης δεν έλαβε. Βέβαια θα μπορούσαν να του απαντήσουν και πάλι ότι σύντομα το θέμα θα λυθεί και να του δώσουν μάλιστα ημερομηνία, όπως ακριβώς κάνουν με το ΚΕΠ, με το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου, με το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, με τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, με τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, με την οδηγία SEVESO, με την καμπάνια για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού και με πολλά άλλα.

Τρεις μήνες μετά την αποχή της φιλαρμονικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022, τρεις μήνες αφότου στελέχη της διοίκησης και ο ίδιος ο δήμαρχος είπαν ένα σωρό απαράδεκτα πράγματα για τον αρχιμουσικό και τους εκτελεστές της φιλαρμονικής, προσπαθώντας να φορτώσουν σ’ εκείνους τη δική τους ευθύνη, η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ώστε να συγκροτηθεί η φιλαρμονική του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας. Ούτε κάποιον δήμο που έχει κανονική φιλαρμονική ρώτησαν ούτε κάποιον που να γνωρίζει το θέμα ρώτησαν. Το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να «λασπώσουν» τον αρχιμουσικό και τους εκτελεστές της φιλαρμονικής.

Κιμ. Ο.

Ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κορδελιού Ευόσμου απαντάει σε όλους και για όλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ