Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ τρόπος που η διοίκηση του δήμου αντιλαμβάνεται τη διαδικασία των ανακοινώσεων/προτάσεων

Ο τρόπος που η διοίκηση του δήμου αντιλαμβάνεται τη διαδικασία των ανακοινώσεων/προτάσεων

Ο Θανάσης Κοκονάς, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, στηλίτευσε τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση Μανδαλιανού αντιμετωπίζει και απαξιώνει τη διαδικασία των ανακοινώσεων/προτάσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κύριος Κοκονάς είπε τα παρακάτω:

«Έχουμε πει και άλλες φορές ότι η ουσιαστική κουβέντα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται μέσα από τις ανακοινώσεις/προτάσεις. Ελάχιστα είναι τα θέματα που δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχθούν απόψεις αλλά και να ξεκαθαριστούν οι θέσεις των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων.

Περίπου ένα μήνα έχουμε να κάνουμε ανακοινώσεις/προτάσεις, κατά τη γνώμη μας με ευθύνη και της διοίκησης και του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Σήμερα οι ανακοινώσεις/προτάσεις έγιναν στο τέλος της συζήτησης. Εμείς δεν διαφωνήσαμε σ’ αυτό. Φυσικά συμφωνήσαμε. Απ’ την άλλη προφανώς και το γεγονός ότι η διοίκηση του δήμου αποφασίζει να μην απαντήσει μέσω του δημάρχου αλλά των αντιδημάρχων, δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται όλη αυτή την κουβέντα».

Τα. Σ.

Ξανακαμαρώστε το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ