Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝτροπιαστικά πράγματα για το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Ντροπιαστικά πράγματα για το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συνεδρίασε, με διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων από την αντιπολίτευση παρουσία του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, τελευταία φορά στις 11 Μαΐου 2022.

Στη συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου 2022, ο πρόεδρος και ο δήμαρχος με εντελώς αντικανονικό τρόπο απέσυραν τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων ισχυριζόμενοι ότι θα καθυστερήσει πολύ να τελειώσει η συνεδρίαση.

Στη συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου 2022, ο δήμαρχος αποχώρησε από τη συνεδρίαση λίγο πριν από τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων και ενώ πρώτα ο πρόεδρος μετέφερε τη συγκεκριμένη διαδικασία στο τέλος της συνεδρίασης χωρίς να ενημερώσει το Σώμα για την επικείμενη αποχώρηση του δημάρχου.

Σήμερα το μεσημέρι ο κύριος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έστειλε στους δημοτικούς συμβούλους προγραμματισμό συνεδριάσεων για τη θερινή περίοδο που προβλέπει συνεδριάσεις στις 6 Ιουλίου, στις 27 Ιουλίου και στις 31 Αυγούστου.

Μέχρι τις 6 Ιουλίου θα έχουν συμπληρωθεί σχεδόν 2 μήνες με το δήμαρχο απόντα από τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων. Ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας δεν άκουσε τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης επί δύο μήνες και δεν απάντησε στις ερωτήσεις της.

Ντροπιαστικά πράγματα για το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ