Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠάλι δεν θα γίνει σήμερα η δίκη των ΕΛΠΕ

Πάλι δεν θα γίνει σήμερα η δίκη των ΕΛΠΕ

Η πολυδιαφημισμένη δίκη πρώην στελεχών των ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία, την οποία ορισμένοι έχουν αναγάγει σε μάχη των μαχών, πάλι δεν θα γίνει σήμερα, απ’ ότι φαίνεται, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Η συγκεκριμένη δίκη, αν δεν κάνουμε λάθος, έχει αναβληθεί ήδη τρεις φορές για διάφορους λόγους, πράγμα όμως που δεν πτοεί κανέναν απ’ όσους την έχουν αναγάγει σε πανάκεια.

Ας περιμένουμε λοιπόν τον ορισμό άλλης δικάσιμου, αφού έχουμε αναθέσει τη λύση του προβλήματος της δυσοσμίας στη Δικαιοσύνη, σαν και αν θα καταδικαστούν τα στελέχη των ΕΛΠΕ θα λυθεί ως δια μαγείας το πρόβλημα.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ορισμένη να γίνει ξανά δίκη για τα ΕΛΠΕ, η οποία δεν έγινε γιατί δεν παρέστη ο δικηγόρος του δήμου!! Ο δήμαρχος είπε τότε πως θα καλέσει το δικηγόρο για να δώσει εξηγήσεις και θα κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αρκετός καιρός πέρασε από τότε και ο δήμαρχος δεν έχει πει κουβέντα για το θέμα, αφού με διάφορα προσχήματα δεν απαντάει σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κανένας όμως αυτές τις εβδομάδες δεν βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου και στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για να ζητήσει εξηγήσεις για την απουσία του δικηγόρου και για τις ευθύνες της διοίκησης του δήμου όσον αφορά αυτήν τη συμπεριφορά του δικηγόρου.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Μήπως να μην περιμένουμε τις επόμενες δίκες για τα ΕΛΠΕ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ