Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορούσε να παράσχει διευκολύνσεις για την τελετή αποφοίτησης...

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορούσε να παράσχει διευκολύνσεις για την τελετή αποφοίτησης των πρωταθλητών μαθητών

Ο Αβραάμ Σαπρανίδης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, έλαβε το λόγο και μίλησε σαν εκπαιδευτικός και σαν αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Ευόσμου, λέγοντας ότι μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κατάφερε ο Σύλλογος Γονέων να οργανώσει την τελετή αποφοίτησης των μαθητών με τον καλύτερο τρόπο και με τη συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών, αλλά δυστυχώς ο δήμος δεν στάθηκε αρωγός σ’ αυτήν την ενέργεια αφού δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα για εξέδρα, φωτισμό και καρέκλες. Ο κύριος Σαπρανίδης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών γι’ αυτήν τη συμπεριφορά του δήμου απέναντί τους.

Η απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Σταυρίδη, στον κύριο Σαπρανίδη ήταν πως μετά δύο χρόνια covid-19 δεν μπορεί ο δήμος να ανταποκριθεί στήνοντας εξέδρες γιατί σε μία μέρα θέλουν πέντε σχολεία να κάνουν εκδηλώσεις, γι’ αυτό η απόφαση της διοίκησης είναι να στηθούν εξέδρες μόνο για τις εκδηλώσεις του δήμου.

Έχει κουράσει η διοίκηση Μανδαλιανού να μας λέει τι δεν μπορεί να κάνει. Τελικά είναι αμέτρητα αυτά που δεν μπορεί να κάνει. Ας μας πει τι μπορεί να κάνει τελικά, αν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτό που μπορεί να κάνει σίγουρα είναι να πανηγυρίζει με τις επιτυχίες των σχολείων και των μαθητών του δήμου.

Όταν η ομάδα ποδοσφαίρου του 2ου Λυκείου Ευόσμου κατακτούσε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, μια χαρά πανηγύριζε η διοίκηση του δήμου και έγραφε διθυράμβους στην ιστοσελίδα του δήμου. Τώρα, που έπρεπε να τους παράσχει ορισμένες διευκολύνσεις, απλώς και πολύ φυσιολογικά δήλωσε ότι δεν μπορεί. Κι όμως επρόκειτο και τις δύο φορές για τα ίδια παιδιά.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ