Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Έχοντας σταθερά σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των παιδιών και τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης, τόσο για τους μαθητές όσο και για το διδακτικό προσωπικό, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου συνεχίζει την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, με όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις.
Την τελευταία εβδομάδα  ολοκληρώθηκε ο εξωτερικός ελαιοχρωματισμός του 3ου και 4ου Γυμνασίου Ευόσμου (στην οδό Χαριλάου Τρικούπη) με πόρους του προγράμματος «Φιλόδημος», ενώ άμεσα ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού (εξωτερικά) στο 2ο Λύκειο Ευόσμου (στην οδό Πετμεζά & Ιπποδρομίου).

«Η δέσμευση μας απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα τηρείται βάσει του αρχικού σχεδιασμού και ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες σε 76 από τα 107 σχολεία του Δήμου μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός για τις παρεμβάσεις που συνεχίζονται. Όπως τόνισε ο κ. Μανδαλιανός «παρότι απέχουμε ελάχιστα από το να ολοκληρώσουμε μια τιτάνια προσπάθεια, δεν σταματάμε, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που προκύπτουν και παρεμβαίνουμε άμεσα, ώστε να πάψουν οριστικά οι εικόνες εγκατάλειψης που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια».
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ