Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνάντηση σημαινόντων αιρετών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη… Βόνιτσα!

Συνάντηση σημαινόντων αιρετών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη… Βόνιτσα!

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Νίκος Ζυγάς για συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Ανδρεάδη:

«Σε μια καλοκαιρινή συνάντηση δυο αυτοδιοικητικών της αντιπολίτευσης  του Δήμου μας (Κορδελιού Ευόσμου) διαφορετικών παρατάξεων και πολιτικών πεποιθήσεων, σίγουρα από το μενού δεν θα έλειπε και η ανάλυση των τεκταινομένων στο Δήμο μας.

Με τον κ. Ανδρεάδη Βασίλειο που βρέθηκε στη Λευκάδα για επαγγελματικούς λόγους, συναντηθήκαμε στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, όπου βρίσκομαι κι εγώ για οικογενειακούς λόγους (ας όψεται το κτηματολόγιο) και ανταλλάξαμε απόψεις στα μεγάλα, οξυμένα και διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Επισημάναμε ότι η στασιμότητα στο Δήμο μας οφείλεται στην διαχειριστική, παθητική, σχεδόν μιμητική στάση των διοικήσεων απέναντι στα τρέχοντα προβλήματα του Δήμου μας η οποία χαρακτηρίζεται από ατολμία και πολύ φθηνές και αναχρονιστικές σκοπιμότητες ψηφοθηρίας. Η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο και πώς μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτήν όταν κάποιος δεν μπορεί να λύσει απλά προβλήματα καθημερινότητας.

Τα προβλήματα όμως δεν λύνονται με πηχυαίους τίτλους εφημερίδων ούτε με βαρύγδουπες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οδηγούν τους διοικούντες, μαθηματικά, στον κόσμο των ψευδαισθήσεων και την πόλη μας στη στασιμότητα.

Οφείλουμε να αντιπαλέψουμε την καθυστέρηση, την γραφειοκρατία και την ατολμία για μεταρρυθμίσεις. Οφείλουμε, για το καλό όλων, να διαμορφώσουμε μια κοινωνία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης και των πολιτών και να βρίσκεται σε μια διαρκή ετοιμότητα για την πρόσληψη του καινούργιου στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες ανάγκες και στοχεύσεις.

 ΥΓ: (προς φίλους και γνωστούς…) Η συνάντησή μας είχε  καθαρά χαρακτήρα εθιμοτυπικό και έγινε στα πλαίσια του διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και του πολιτικού πολιτισμού που πρέπει να μας χαρακτηρίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ