Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αμετροέπεια του αντιπροέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου

Η αμετροέπεια του αντιπροέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου

Η παρουσία του αντιπροέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου είναι πλέον χωρίς κανένα μέτρο. Δεν είναι μόνο που ο τρόπος του δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργία ενός Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι επιπλέον ότι αυτός ο τρόπος δεν βοηθάει καθόλου στην επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.

Δεν είναι δυνατόν να έχει μαζέψει υπογραφές ο Γιάννης Καμαρινός προκειμένου να εισηγηθεί δύο θέματα υπέρ των εργασιακών δικαιωμάτων των υπαλλήλων του δήμου, να μην έχει φτάσει ακόμη στο συμβούλιο και ο κύριος αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων αντί να αναρωτιέται που είναι ο εισηγητής και γιατί απουσιάζει, να διεκδικεί και να γίνεται, με την ανοχή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, εισηγητής θεμάτων που ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης εισήγαγε προς συζήτηση.

Ο χώρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι για να συζητούνται και να λύνονται προβλήματα του δήμου και των δημοτών. Στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγητές είναι αυτοί που εισάγουν τα θέματα προς συζήτηση και όχι όποιοι διεκδικούν αυτόν το ρόλο με φωνές. Ο κύριος αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου προσέφερε κακές υπηρεσίες στους εργαζόμενους υποκαθιστώντας τον Γιάννη Καμαρινό. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή απέναντι σε δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι μάλιστα νοιάζονται για τους εργαζόμενους.

Γ. Παπαδ.

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου σε ρόλο δημάρχου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ