Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠλημμύρισε το 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου

Πλημμύρισε το 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου

Ενώ ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, καμαρώνει και κάνει αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τα αυτονόητα, τα σχολεία του δήμου του πλημμυρίζουν. Ο κύριος Μανδαλιανός έκανε χθες μια πανηγυρική ανάρτηση για τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του 3ου και 4ου Γυμνασίου Ευόσμου (στην οδό Χαριλάου Τρικούπη) με πόρους του προγράμματος «Φιλόδημος». Ο κύριος δήμαρχος μάλιστα συμπλήρωσε τα εξής:

«Η δέσμευση μας απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα τηρείται βάσει του αρχικού σχεδιασμού και ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες σε 76 από τα 107 σχολεία του Δήμου μας. Παρότι απέχουμε ελάχιστα από το να ολοκληρώσουμε μια τιτάνια προσπάθεια, δεν σταματάμε, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που προκύπτουν και παρεμβαίνουμε άμεσα, ώστε να πάψουν οριστικά οι εικόνες εγκατάλειψης που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια».

Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας; Βάφουν τα σχολεία και τα παρουσιάζουν ως έργο. Δηλαδή εάν έφτιαχναν καινούργια σχολεία, εάν έβγαζαν όσους μαθητές κάνουν μάθημα σε υπόγεια, εάν κατάφερναν να καταργήσουν τα kibo, τι θα έκαναν; Θα παράτασσαν οκτάιντσα πυροβόλα και θα άρχιζαν τους κανονιοβολισμούς; Δυστυχώς όμως για τον κύριο Μανδαλιανό και για τη διοίκησή του ήρθε η σημερινή βροχή και κάτω από την πανηγυρική ανάρτηση του δημάρχου ο διευθυντής του 6ου Γυμνασίου ανάρτησε το παρακάτω video με το σχολείο του πλημμυρισμένο.

Ο διευθυντής μάλιστα χαρακτηρίζει το 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου cabrio και προσθέτει ότι πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει. Ο διευθυντής ολοκληρώνει την ανάρτησή του γράφοντας πως αναμένονται τα αυτονόητα από την τωρινή διοίκηση του οικείου Δήμου.

Πριν από μερικούς μήνες είχε καταγγείλει η διευθύντρια του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου πως αίθουσες του σχολείου της παίρνουν νερά από τη βροχή. Τότε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, από τα μικρόφωνα του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε απαντήσει πως δεν γνώριζαν τίποτα και πως η διευθύντρια δεν τους είχε ενημερώσει. Ίσως το ίδιο απαντήσουν και στον διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου.

Α.Π.

Κολυμβητήρια σε σχολεία δημιούργησε η διοίκηση Μανδαλιανού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ