«Ετελείωσε» το ΚΕΠ που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου…

0
176
TEST

Για μία ακόμα φορά το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου, «ετελείωσε». Το πρόβλημα είναι πως όλο τελειώνει, αλλά όλο ούτε καν αρχίζει. Πάνω από οκτώ μήνες εμπαιγμού από τη διοίκηση Μανδαλιανού συμπληρώθηκαν από την ώρα που υπέστη έξωση το ΚΕΠ το οποίο στεγαζόταν σε χώρο στην οδό Ολυμπιάδος.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, η Μαρία Πασχαλίδου ρώτησε τι θα γίνει με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που θα στεγαστεί στον Πολεοδομία Ευόσμου, αν θα λειτουργήσει φέτος και αν θα το ανοίξει η διοίκηση.

Η απάντηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών ήταν πως ο δήμος θα υπέγραφε για το ΚΕΠ πριν τρεις εβδομάδες αλλά υπήρξε ένα λυπηρό γεγονός, γιατί πέθανε ένας νεότατος άνθρωπος της εταιρείας που θα ήταν ανάδοχος. Ο κύριος Σωτηράκης είπε πως την επομένη μέρα της συνεδρίασης, δηλαδή στις 16 Ιουνίου 2022, ο δήμαρχος θα υπέγραφε την ανάθεση για το ΚΕΠ!

Αυτό που δεν είπε αυτήν τη φορά ούτε ο κύριος Σωτηράκης, ούτε ο κύριος Λαφαζανίδης, ούτε κανένας άλλος από τη διοίκηση, ήταν ο χρόνος που θα ανοίξει τελικά το ΚΕΠ. Έχουν πει όλοι τους τόσες ημερομηνίες, που προφανώς σκέφτηκαν να μην πούνε ακόμα μία και εκτεθούν ξανά.

Κιμ. Ο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ