Μήλον της έριδος ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

0
137
TEST

Ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, παρουσιαστής της εκπομπής «Hashtag» στη EURO τηλεόραση, σύμβουλος επικοινωνίας της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού και συνεργάτης της «Αγκίδας», Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, φαίνεται ότι έχει γίνει μήλον της έριδος μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Κορδελιού Ευόσμου.

Λογική εξέλιξη, αφού ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, ειδικός στο Digital Marketing Strategist, συνεργάστηκε με επιτυχία προεκλογικά με την παράταξη του νυν δημάρχου και μετεκλογικά με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Γιάννη Καμαρινού, γνωρίζει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου και μπορεί να καταστρώσει την επικοινωνιακή τακτική των παρατάξεων.

Από την ώρα που ο Γιάννης Καμαρινός ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος, φαίνεται πως για τη συνεργασία του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη ερίζουν άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι, προσδοκώντας σε μια επικοινωνιακή τακτική που θα τους οδηγήσει στο δημαρχιακό θώκο.

Σε ποιου υποψηφίου δημάρχου το πλάι θα βρεθεί ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης; Προφανώς θα το μάθουμε πολύ σύντομα αφού οι εκλογές ζυγώνουν και εκτιμούμε πως οι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν θα αφήσουν το σχεδιασμό της επικοινωνιακής τακτικής τους για μετά το καλοκαίρι. Μετά το καλοκαίρι οι μηχανές θα πρέπει να φουλάρουν.

Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ