Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘερμά συλλυπητήρια στον Βασίλη Σαρρηγιαννίδη

Θερμά συλλυπητήρια στον Βασίλη Σαρρηγιαννίδη

Η «Αγκίδα» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Βασίλη Σαρρηγιαννίδη για την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε σήμερα.

Ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την απώλεια του πατέρα του:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΠΑΤΕΡΑ!

Αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Νικομήδειας Βέροιας, λέμε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας πατέρα. Ο δικός μας ήρωας δεν άντεξε ακόμη μία δυνατή περιπέτεια με την υγεία του και έφυγε ήρεμα να συναντήσει τη μητέρα μου Βασιλική. Ο πατέρας μου Κωνσταντίνος Σαρρηγιαννίδης του Αθανασίου και της Παρθένας. Γεννημένος ανήμερα του Αγίου Γεωργίου στις 23 Απριλίου 1936, ήταν το 3ο από τα 13 παιδιά μίας φτωχής πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας. Από την Κοιλάδα Κοζάνης ήρθε στην Βέροια το 1962 και καταξιώθηκε ως ένας από τους καλύτερους τεχνίτες. Πρώτα στις οικοδομές και μετά στο κατάστημα που διατηρούσε στην οδό Πίνδου 13 με τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες και χειροποίητες ξύλινες κορνίζες. Δεξιοτέχνης στις ποντιακές λύρες από ξύλο οξιάς που έφτιαχνε με τα χέρια του και στην λατρεία του να μεγαλώνει μεγάλες λεμονιές. Σε ευχαριστούμε για όλα. Καλό ταξίδι Κωστίκα μου!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ