Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑκόμη να γίνει ο χώρος για τα σκυλιά στο πάρκο της Μουσών...

Ακόμη να γίνει ο χώρος για τα σκυλιά στο πάρκο της Μουσών στον Εύοσμο

Ο χώρος για τα σκυλιά, που θα έφτιαχνε η διοίκηση Μανδαλιανού στο πάρκο της Μουσών στον Εύοσμο, προφανώς έχει πάρει σειρά για να γίνει μετά το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία του Ευόσμου και μετά τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου. Ίσως να έχει πάρει σειρά και μετά την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Βέβαια η διοίκηση Μανδαλιανού είχε αφήσει το πάρκο ακούρευτο από τα αγριόχορτα επί πολλές εβδομάδες με αποτέλεσμα αυτά να ξεπεράσουν τα δύο μέτρα, οπότε μάλλον είναι πολυτέλεια να περιμένουμε από αυτήν τη διοίκηση να φτιάξει ειδικό χώρο για τα σκυλιά. Κάτι όμως πρέπει να γίνει ώστε να δημιουργηθεί τέτοιος χώρος, τον οποίο θα περιποιείται ο δήμος. Προχθές που έβρεξε πολύ, το πάρκο βρωμούσε απαίσια. Ένας χώρος πρασίνου από τους λίγους που έχει ο δήμος έχει γίνει αποκλειστικό ουρητήριο σκύλων με ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού.

Το μόνο που έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού σ’ αυτό το πάρκο ήταν να βάλει στο υψηλότερο σημείο του, κάτω από τους πυλώνες υψηλής τάσης του ηλεκτρικού, όργανα γυμναστικής και να βγάλουν φωτογραφίες ο δήμαρχος με αντιδημάρχους. Το ότι το υπόλοιπο πάρκο έχει καταλήξει να είναι ολόκληρο ουρητήριο σκύλων, ούτε που τη νοιάζει τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ