Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤην επόμενη φορά ο δήμαρχος θα καλέσει τα ΜΑΤ για να απομακρύνουν...

Την επόμενη φορά ο δήμαρχος θα καλέσει τα ΜΑΤ για να απομακρύνουν πολίτες;

Η δήλωση στην «Αγκίδα» στις 2 Ιουνίου 2022 του Γιώργου Χατζηβρέττα, πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, συμπεριελάμβανε και μία σοβαρότατη καταγγελία. Ο κύριος Χατζηβρέττας κατήγγειλε ότι ο δήμαρχος παρενέβη απροκάλυπτα στη διαδικασία και αναλαμβάνοντας χρέη προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε τηλεφωνικά την δημοτική αστυνομία για να αποβάλει πολίτες, εργαζομένους του Δήμου, από την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ανώτατου συλλογικού οργάνου!

Γιατί κάλεσε ο δήμαρχος τη Δημοτική Αστυνομία; Γιατί οι εργαζόμενοι δεν τηρούσαν τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου; Ποιον κανονισμό; Αυτόν που λίγη ώρα μετά ο κύριος δήμαρχος μαζί με τον κύριο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καταπάτησαν αφαιρώντας από τη συνεδρίαση τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων; Από την άλλη, έχει η Δημοτική Αστυνομία δικαίωμα να απομακρύνει πολίτες από το Δημοτικό Συμβούλιο; Και αν δεν καταφέρει να τους απομακρύνει η Δημοτική Αστυνομία, ο δήμαρχος θα καλέσει τα ΜΑΤ;

Ας μην βάζουμε ιδέες στη διοίκηση Μανδαλιανού γιατί αφού δεν δείχνει πυγμή για το ΘΕΠΑΝ, για τη δυσοσμία, για την οδηγία SEVESO, για την πρόσληψη απαραίτητου για το δήμο προσωπικού, για πόρους που έπρεπε να δίνονται στο δήμο από την κεντρική εξουσία και δεν δίνονται, δείχνει πυγμή απέναντι στην αντιπολίτευση και στους πολίτες. Πριν κάμποσο καιρό ο κύριος δήμαρχος ζήτησε το όνομα μιας εργαζόμενης γιατί θεώρησε ότι τον χειροκρότησε ειρωνικά. Τώρα κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία, όπως καταγγέλλει ο κύριος Χατζηβρέττας, για να απομακρύνει εργαζόμενους από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Άντε να δούμε αν το επόμενο βήμα θα είναι η πρόσκληση στα ΜΑΤ.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ