Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕνάμισης μήνας χωρίς ερωτήσεις/τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Ενάμισης μήνας χωρίς ερωτήσεις/τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 1ης Ιουνίου 2022, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε αγαστή συνεργασία με το δήμαρχο, αφαίρεσαν εντελώς πραξικοπηματικά από την ημερήσια διάταξη τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων και ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο είχε να συνεδριάσει ήδη τρεις εβδομάδες.

Πριν από λίγο οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου πήραν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση το οποίο η επόμενη συνεδρίαση προγραμματίζεται για τις 22 Ιουνίου! Η διοίκηση Μανδαλιανού θέλει να περάσουν άλλες τρεις εβδομάδες χωρίς να μπούνε στον κόπο τα στελέχη της να ακούσουν την αντιπολίτευση και να απαντήσουν στα ερωτήματά της. Η «Νέα Πνοή» θέλει να αφήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας επί ενάμιση μήνα χωρίς ερωτήσεις/τοποθετήσεις.

Η διοίκηση Μανδαλιανού με τη στάση της υποβαθμίζει συστηματικά το Δημοτικό Συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, αποδεικνύοντας πως δεν έχει κανένα σχέδιο για να λύσει τα προβλήματα του δήμου. Η μόνη έγνοιά της είναι να σπρώξει τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Η διοίκηση θέλει επί ενάμιση μήνα να μην ερωτηθεί για τίποτα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι σίγουρο πως δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα από τα έστω μικρά που δεσμεύτηκε να κάνει αυτό το διάστημα και γι’ αυτό αποφεύγει τις ερωτήσεις όπως ο διάολος το λιβάνι.

Η Νέα Πνοή με το Ήθος και το Όραμα πέρασε και δεν άγγιξε.

Κιμ. Ο.

Την επόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου θα συνεδριάσει τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ