Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί να σταματήσει η δυσοσμία όταν πολιτιστικοί σύλλογοι διαφημίζουν την πηγή της;

Γιατί να σταματήσει η δυσοσμία όταν πολιτιστικοί σύλλογοι διαφημίζουν την πηγή της;

Μετά από δύο χρόνια καραντίνας, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, χωρίς πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων, άρχισαν οι εκδηλώσεις, άρχισαν μαζί και τα όργανα αλλά δυστυχώς όχι τα κλαρίνα και τα βιολιά. Άλλα όργανα άρχισαν.

Καμαρώνουμε την πλάτη της εξέδρας πολιτιστικών εκδηλώσεων συλλόγου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην οποία στο ψηλότερο σημείο δεσπόζει η διαφήμιση του ομίλου ΕΛΠΕ.

Τι να σχολιάσει κανείς; Ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος ξεπλένει τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία στην οποία έχουν βουτήξει το δήμο επί πάρα πολλά χρόνια; Ότι τι σχέση μπορεί να έχει ένας σύλλογος με τον πολιτισμό όταν δεν νοιάζεται για το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται τα μέλη του; Ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος καθίσταται συνένοχος για την ασταμάτητη δυσοσμία.

Γιατί τα ΕΛΠΕ να πάρουν επαρκή μέτρα ώστε να σταματήσει η δυσοσμία όταν έχουν απέναντί τους τέτοιους συλλόγους; Γιατί να σταματήσει η δυσοσμία όταν πολιτιστικοί σύλλογοι διαφημίζουν την πηγή της; Γιατί να νοιαστούν τα ΕΛΠΕ για την ποιότητα της ατμόσφαιρας όταν δεν νοιάζονται γι’ αυτήν πολιτιστικοί σύλλογοι του δήμου;

Αυτά τα λίγα ερωτήματα γιατί σειρά για πολιτιστικές εκδηλώσεις παίρνουν και οι υπόλοιποι πολιτιστικοί σύλλογοι του δήμου και ελπίζουμε να μην δούμε κι εκείνους να περνούν τα ΕΛΠΕ από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ