Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοια μπάντα θα παίξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

Ποια μπάντα θα παίξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

Δυόμιση μήνες πέρασαν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που η φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου απείχε και η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα προκειμένου να ξεκινήσει να δημιουργείται η φιλαρμονική που αξίζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας.

Επειδή ο καιρός περνάει εύκολα και επειδή η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα έρθει πολύ γρήγορα, είναι πολύ πιθανό η διοίκηση Μανδαλιανού να φέρει ξανά καμία jazz ορχήστρα ή να ζητήσει από την μπάντα της Αστυνομίας να κάνει την παρέλαση. Σε περίπτωση όμως που δεν βρει τέτοιου είδους λύση, είναι πολύ πιθανό να δούμε τα μέλη της διοίκησης του δήμου να παίζουν εμβατήρια στην παρέλαση. Ίσως κάνουν εντατικά μαθήματα.

Ταρατατζούμ τζούφ τζούμ! Τι είναι ένα παλιοόργανο που μάθανε τα καλόπαιδα της φιλαρμονικής και μας εκβιάζουν; Αφού δεν θέλουν να παρελάσουν εκείνα, θα παίξουμε εμείς τα ηρωικά στελέχη της παράταξης Μανδαλιανού και μετά κατευθείαν θα πάμε να διαμορφώσουμε το χώρο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ και να κόψουμε τα χόρτα που πάλι θα έχουν γίνει δύο μέτρα! Ταρατατζούμ τζούφ τζούμ!

Πιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ