Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτην τελευταία δημοσκόπηση για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου κερδίζει ο κανένας

Στην τελευταία δημοσκόπηση για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου κερδίζει ο κανένας

Μια άλλη ανάγνωση της δημοσκόπησης της INTERVIEW για λογαριασμό του politic.gr, που δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2022, είναι ότι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου κερδίζει ο κανένας.

Στο ερώτημα μεταξύ του κυρίου Μανδαλιανού και του κυρίου Αλεξανδρίδη, ποιον θα προτιμούσατε για δήμαρχο, τον πρώτο επιλέγει το 29,7%, το δεύτερο επιλέγει το 22,2%, ενώ το 34,7% απαντάει κανέναν από τους δυο.

Στο ερώτημα μεταξύ του κυρίου Μανδαλιανού και του κυρίου Ανδρεάδη, ποιον θα προτιμούσατε για δήμαρχο, τον πρώτο επιλέγει το 30,9%, το δεύτερο επιλέγει το 11,7%, ενώ το 36,6% απαντάει κανέναν από τους δυο.

Στο ερώτημα μεταξύ του κυρίου Μανδαλιανού και του κυρίου Χατζηβρέττα, ποιον θα προτιμούσατε για δήμαρχο, τον πρώτο επιλέγει το 32,3%, το δεύτερο επιλέγει το 16,9%, ενώ το 37,9% απαντάει κανέναν από τους δυο.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι μέχρι στιγμής κανένα από τα ονόματα, που είναι δυνατόν να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο, δεν έχει πείσει τους δημότες. Όσοι τελικά θα διεκδικήσουν να γίνουν δήμαρχοι θα πρέπει να κάνουν άμεσα ενέργειες για να πείσουν τους δημότες γιατί, με βάση τα στοιχεία της δημοσκόπησης, εάν εμφανιστεί ένα άλλο πρόσωπο, που θα έχει μεγαλύτερη απήχηση, εύκολα θα μπορέσει να υποσκελίσει τους υπάρχοντες υποψηφίους ή εν δυνάμει υποψηφίους δημάρχους.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ