Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ απίστευτη διοίκηση Μανδαλιανού θα παραχωρήσει δωρεάν χώρο στη μουσική της Αστυνομίας

Η απίστευτη διοίκηση Μανδαλιανού θα παραχωρήσει δωρεάν χώρο στη μουσική της Αστυνομίας

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 θα συνεδριάσει το Συμβούλιο της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού με θέμα: «Έκφραση γνώμης για δωρεάν παραχώρηση χώρου στους Μύλους Μελισσάρη για χρήση του τμήματος μουσικής Αστυνομίας».

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι απίστευτη. Συζητάει να παραχωρήσει δωρεάν χώρο στη μουσική της Αστυνομίας την ώρα που έχει διαλύσει τη Φιλαρμονική του δήμου και δεν κάνει τίποτα για να τη θέσει σε λειτουργία.

Δεν είναι κακό ο δήμος εφόσον έχει χώρους να τους παραχωρήσει και στη μουσική της Αστυνομίας, και στη μουσική της Αεροπορίας και στη μουσική του Ναυτικού. Το κακό είναι πως ενώ έχει έγνοια για τη μουσική της Αστυνομίας, δεν έχει έγνοια για τη δική του φιλαρμονική.

Η διοίκηση Μανδαλιανού που πέταξε τη φιλαρμονική του δήμου σ’ εκείνον το χώρο που όλοι είδαμε στις φωτογραφίες που παράθεσε ο αρχιμουσικός, αυτή η διοίκηση συζητάει την παραχώρηση χώρου στους Μύλους Μελισσάρη στη μουσική της Αστυνομίας.

Τι να σχολιάσει κανείς γι’ αυτήν την απίστευτη διοίκηση;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ