Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ τάδε αντιδήμαρχος είναι καλός και ο δείνα μαζί με την αντιπολίτευση...

Ο τάδε αντιδήμαρχος είναι καλός και ο δείνα μαζί με την αντιπολίτευση κακοί!

Περίεργο ήχο άρχισαν και παίζουν τα όργανα. Τόσο περίεργο όσο και της φιλαρμονικής φάντασμα.

Συναντάς κόσμο και σου ανοίγει συζήτηση για το χάλι που επικρατεί με τα ξεραμένα αγριόχορτα. Ακούς πως «ο τάδε αντιδήμαρχος είναι καλός γιατί έτρεξε μόλις του τηλεφωνήσαμε, όμως δεν είναι αυτός αρμόδιος».

Είναι λοιπόν κακός ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και όχι η διοίκηση αφού για τα χάλια φταίει κάποιος συγκεκριμένος αντιδήμαρχος. Το παράδοξο είναι πως ο κακός αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν είναι ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, αλλά άλλος αντιδήμαρχος!

Περίεργα πράγματα τα οποία γίνονται πιο περίεργα όταν ακούς πως τον συνομιλητή σου δεν τον νοιάζουν οι παραταξιακές και κομματικές διαφορές, γι’ αυτό οι παρατάξεις θα πρέπει να κάτσουν να τα βρουν προκειμένου να διορθωθεί αυτό το χάλι!

Δηλαδή φταίει κάποιος άλλος αντιδήμαρχος, αλλά φταίει και η αντιπολίτευση που για αντιπολιτευτικούς λόγους δεν αφήνει τη διοίκηση να κόψει τα χόρτα που τόσο πολύ θέλει να τα κόψει; Δηλαδή στην ανικανότητα προστέθηκε και το πούλημα της τρέλας το οποίο ξεπερνάει κάθε φαντασία;

Φαίνεται πως δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ακούσουμε ότι τα αγριόχορτα θέριεψαν φέτος γιατί η αντιπολίτευση και ίσως ο κακός αντιδήμαρχος τριγύρισαν νύχτες τα πάρκα και τα οικόπεδα και έσπειραν χιλιάδες σπόρους αγριόχορτων.

Πολύ περίεργο ήχο άρχισαν να παίζουν τα όργανα. Πάρα πολύ περίεργο.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ