Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤιμήθηκε η παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τιμήθηκε η παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου σήμερα και οι λάτρεις των δύο τροχών του δήμου μας έχουν την τιμητική τους. Ξεχύθηκαν όλοι περιχαρείς στα καταπράσινα πάρκα και στις καταπράσινες διαδρομές με τους ποδηλατοδρόμους του δημάρχου και έδωσαν του πηδαλιού και κατάλαβε.

Όταν κουράστηκαν από το πολύ πηδάλι, παράτησαν τα ποδήλατα και καβάλησαν τα πράσινα άλογα της διοίκησης Μανδαλιανού, τα οποία, στα διαλλείματα του καλπασμού, βοσκούσαν τα δίμετρα αγριόχορτα που η «Νέα Πνοή» άφησε ακούρευτα για να έχουν να βόσκουν τα πράσινα άλογά της.

Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου λοιπόν και η διοίκηση προσπαθεί να κάνει ποδήλατο τη ζωή της αντιπολίτευσης καταστρατηγώντας τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελευταία συνεδρίαση με την αφαίρεση της διαδικασίας των ερωτήσεων/τοποθετήσεων από την ημερήσια διάταξη.

Από την άλλη, η αντιπολίτευση, με την αποχώρησή της από τη συνεδρίαση, έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τη διοίκηση να της κάνει τη ζωή ποδήλατο, αλλά μάλλον να κάνει ποδήλατο αυτή τη ζωή της διοίκησης για τα τερτίπια και τις μηχανορραφίες της.

Βέβαια, η διοίκηση Μανδαλιανού και πάνω στο ποδήλατο πάλι χαρταετό θα πετάει, με τους δημότες πνιγμένους στα αγριόχορτα να την καμαρώνουν τι ωραία κάνει πηδάλι και τι ωραία πετάει τον χαρταετό!!

Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ