Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η διοίκηση του δήμου νομίζει πως φιμώνοντας την αντιπολίτευση θα σπρώξει τα...

«Η διοίκηση του δήμου νομίζει πως φιμώνοντας την αντιπολίτευση θα σπρώξει τα προβλήματα κάτω από το χαλί»

Ο Θανάσης Κοκονάς έκανε την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» για την αποχώρηση της παράταξής του από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου:

«Η χθεσινή απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του δημάρχου να απαγορεύσουν στους συμβούλους της αντιπολίτευσης να ρωτήσουν και να τοποθετηθούν για τρέχοντα ζητήματα, με το πρόσχημα ότι πέρασε η ώρα, ήταν μια απαράδεκτη άνευ προηγουμένου απόφαση. Η ενέργεια του προέδρου ήταν βαθιά αντιδημοκρατική και στην ουσία και στο τυπικό της, αφού δεν προβλέπεται από τον κανονισμό. Η διοίκηση του δήμου νομίζει πως φιμώνοντας την αντιπολίτευση θα σπρώξει τα προβλήματα κάτω από το χαλί για μερικές ημέρες.

Προφανώς η διοίκηση του δήμου ήθελε να αποφύγει τη συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου που δρομολόγησε με τις υιοθεσίες των πάρκων, αφού πρώτα άφησε το δήμο να πνιγεί στα αγριόχορτα που ξεπέρασαν τα 2 μέτρα.

Προφανώς η διοίκηση του δήμου ήθελε να αποφύγει να απαντήσει για τις περίεργες ενέργειες και συμπεριφορές της σχετικά με το θέμα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού.

Προφανώς η διοίκηση του δήμου ήθελε να αποφύγει να απαντήσει μέχρι και για το στεφάνι του Κασιδιάρη που κατατέθηκε μπροστά της και δεν τόλμησε να πει ούτε μισή κουβέντα καταδίκης έστω εκ των υστέρων, εάν την ώρα της κατάθεσης δεν κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο.

Προφανώς η διοίκηση του δήμου ήθελε να αποφύγει να απαντήσει και σε πολλά άλλα ζητήματα, οπότε αποφάσισε να λειτουργήσει με τον απαράδεκτα αντιδημοκρατικό τρόπο που όλοι είδαμε.

Ο δήμος μας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας και είναι λογικό να υπάρχουν πολλά ζητήματα για συζήτηση, όπως επίσης είναι λογικό η συνεδρίαση να διαρκεί πολλές ώρες. Η επίκληση της ώρας ήταν μια αστεία πρόφαση για να φιμωθεί η αντιπολίτευση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατήγγειλε χθες αυτή την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διοίκησης και αποχώρησε, αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας δεν πρόκειται να γίνουν διακοσμητικοί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου».

Αντιδημοκρατική κατρακύλα της παράταξης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ