Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο κύριος Σωτηράκης ξέχασε να αναφερθεί σε δύο θέματα»

«Ο κύριος Σωτηράκης ξέχασε να αναφερθεί σε δύο θέματα»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Κοινοτικός Σύμβουλος Ελευθερίου Κορδελιού Κώστας Τερζόπουλος, σχετικά με την παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, στη συνεδρίαση της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού στις 30 Μαΐου 2022:

«Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 και ώρα 19.00 μ.μ., συνεδρίαση συμβουλίου Κοινότητας Ελευθερίου – Κορδελιού.

Θέμα 5: Ενημέρωση για θέματα της Κοινότητας από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνο Σωτηράκη.

Λαμβάνοντας τον λόγο, ο κύριος αντιδήμαρχος αναφέρθηκε σε θέματα που επανειλημμένα θέσαμε κατά καιρούς, για τα οποία τρία χρόνια τώρα δεν δόθηκε καμία λύση, όπως το υπόγειο πάρκιγκ, ο πεζόδρομος, η ανάπλαση πλατειών, το χάος στην Α. Παπανδρέου, για την καθαριότητα, για το πράσινο που αντί να φυτεύουν δένδρα στα κενά σημεία που υπήρχαν κάποτε δένδρα, τα τσιμεντάρουν και σε ορισμένες “μελέτες” που έχει προβεί η διοίκηση του δήμου.

Ξέχασε να αναφερθεί, του επισήμανα ότι κάνει επιλεκτική ενημέρωση, σε δύο καυτά και επίκαιρα ζητήματα όπως τα παλαιά κοιμητήρια του Ελευθερίου – Κορδελιού που τα διεκδικεί η εκκλησία, καθώς και το χρόνιο πρόβλημα της δυσοσμίας για την οποία φέρουν την ευθύνη τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Ως προς το θέμα των κοιμητηρίων μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη υπέρ του δήμου, χωρίς βέβαια οποιαδήποτε δέσμευση.

Για δε το θέμα της δυσοσμίας, στην πρόταση μου για καταγγελία των ΕΛΠΕ και δυναμικών κινητοποιήσεων, απάντησε ότι συμφωνεί με το ενδεχόμενο αυτό, αλλά με την προϋπόθεση αυτό να είναι απόφαση της δημοτικής του ομάδας.

Λυπάμαι για ανθρώπους, που ασκούν διοίκηση στον δήμο, που φιλοδοξούν να γίνουν μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, και για ένα τόσο σοβαρό θέμα να κρύβονται πίσω από διαδικασίες και να αδιαφορούν για την υγεία των κατοίκων της περιοχής τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ