Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στην Κεντρική Επιτροπή των κομμάτων...

Δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στην Κεντρική Επιτροπή των κομμάτων τους

*

Στις πρόσφατες συνεδριακές διαδικασίες που έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, υπήρξαν δύο σημαντικές για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου εξελίξεις, καθώς δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκαν στην Κεντρική Επιτροπή των κομμάτων τους.

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκλέχτηκε ο Θοδωρής Μπαλτάς, ενώ στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, του τρίτου κόμματος του Κοινοβουλίου που οι δημοσκοπήσεις του δίνουν υψηλά ποσοστά, εκλέχτηκε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης.

Η εκλογή των δύο αυτών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου είναι πολύ σημαντική για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου αφού θα πρέπει πλέον επιτακτικά να τεθούν σοβαρά προβλήματα του δήμου για να επιλυθούν, όπως η δυσοσμία, η ρύπανση, η Συμφωνία SEVESO, η υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου, το στάδιο και το κολυμβητήριο.

Εάν τα δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου χρησιμοποιήσουν τις νέες τους θέσεις για να θέσουν πιο επιτακτικά τα ζητήματα του δήμου, είναι σίγουρο πως κάποια προβλήματα θα λυθούν. Βέβαια αυτό χρειάζεται και την ενεργοποίηση και συνδρομή της ίδιας της διοίκησης του δήμου.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ