Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτα τάρταρα η διοίκηση Μανδαλιανού με βάση νέα δημοσκόπηση

Στα τάρταρα η διοίκηση Μανδαλιανού με βάση νέα δημοσκόπηση

Σε λίγο μόνο η Αγγελική Νικολούλη θα μπορεί να βρει τα ποσοστά της διοίκησης Μανδαλιανού!

Με βάση νέα δημοσκόπηση που διεξήγε η εταιρεία INTERVIEW και δημοσιεύτηκε χθες στο politic.gr, η δυσαρέσκεια των κατοίκων του δήμου από τη διοίκηση Μανδαλιανού αγγίζει το 70%. Μόνο ένα 30% δηλώνει πλέον ικανοποιημένο. Η δυσαρέσκεια στη δημοτική ενότητα του Κορδελιού φτάνει το 78,4%, ενώ στη δημοτική ενότητα του Ευόσμου το 61%.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμα και από τους ψηφοφόρους της παράταξης Μανδαλιανού μόνο το 54,5% είναι ικανοποιημένο ενώ 45,5% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως ο Κλεάνθης Μανδαλιανός λαμβάνει το πολύ χαμηλό ποσοστό δημοφιλίας του 17% στο Κορδελιό, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό του στον Εύοσμο είναι 58,8%.

Σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας που δημοσιεύτηκε από το politic.gr στις 14 Μαρτίου 2022, οι πολίτες έδιναν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Κλεάνθη Μανδαλιανό σε ποσοστό 49,8%. Το ποσοστό προφανώς κατρακύλησε γιατί προστέθηκαν ακόμα δυόμιση μήνες με τη διοίκηση Μανδαλιανού να μην κάνει απολύτως τίποτα εκτός από το να λέει παχιά λόγια. Η φθορά της διοίκησης Μανδαλιανού είναι πλέον εμφανής και αυτό αποτυπώθηκε και στη δημοσκόπηση.

Με τον τρόπο που αρμενίζει η «Νέα Πνοή», τα ποσοστά της μετά το καλοκαίρι δεν θα μπορεί να τα βρει καμία εταιρεία δημοσκοπήσεων αλλά μόνο η Αγγελική Νικολούλη!

Κιμ. Ο.

«Ούτε στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν θα περάσει η παράταξη Μανδαλιανού»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ