Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου η παράδοση ενός ηλεκτροκίνητου και δύο...

Πραγματοποιήθηκε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου η παράδοση ενός ηλεκτροκίνητου και δύο απλών  αναπηρικών αμαξιδίων

Σε κλίμα συγκίνησης και ευχαριστιών πραγματοποιήθηκε η παράδοση ενός ηλεκτροκίνητου και δύο απλών  αναπηρικών αμαξιδίων, σε συνδημότες μας  που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, για την αυτοεξυπηρέτηση τους .

« Η Αντιδημαρχία μας έχει πάντα στο επίκεντρο όλων των δράσεων της, τον άνθρωπο που πάσχει και το παιδί που υποφέρει. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο και πρόσφορο μέσο, 24 ώρες το 24ωρο, με προγράμματα, με πρωτοβουλίες, με δράσεις και  με συλλογικές τοπικές  εκστρατείες  να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των συνδημοτών μας, τα οποία δυστυχώς διαρκώς αυξάνονται. Σήμερα παραδίδουμε με αισθήματα συγκίνησης, αλλά  και αισιοδοξίας τρία αμαξίδια για την αυτοεξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. Μακάρι να μπορούσαμε διαθέσουμε περισσότερα αμαξίδια  και αυτό για μας δεν είναι μια «ευχή»  είναι καθημερινή μας προτεραιότητα και κύριο μέλημα μας» δήλωσε  η  Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.

Σύμφωνα με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής – Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας & Νέας Γενιάς, τα αναπηρικά αμαξίδια αποτελούν επιστροφές από την παραχώρηση που πραγματοποίησε ο Δήμος το 2019 και είναι σε άριστη κατάσταση.

Η  δωρεάν παραχώρηση των αναπηρικών αμαξιδίων, γίνεται πάντοτε με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια,   από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, στην οδό Μαβίλη & Πυθαγόρα (2310 558505). Πληροφορίες στα Τηλέφωνα: 2310 558505-6

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ