Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ παράταξη Μανδαλιανού γιορτάζει σήμερα την ημέρα της πετσέτας…

Η παράταξη Μανδαλιανού γιορτάζει σήμερα την ημέρα της πετσέτας…

Η παράταξη Μανδαλιανού γιορτάζει σήμερα 25 Μαΐου την ημέρα της πετσέτας και τα στελέχη της «Νέας Πνοής» καλούνται να ρίξουν στους ώμους τους μια πετσέτα. Υπάρχουν τρεις εκδοχές για τους λόγους που πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο.

Η πρώτη εκδοχή είναι ίδια με το λόγο που καθιερώθηκε η μέρα της πετσέτας. Ήταν η ημέρα που οι φανατικοί θαυμαστές του Άγγλου συγγραφέα Ντάγκλας Άνταμς (1952-2001) κυκλοφόρησαν στους δρόμους με μία πετσέτα, σύμβολο και απαραίτητο εξάρτημα όσων κάνουν ωτοστόπ, όπως αναφέρεται στο πιο γνωστό έργο του συγγραφέα, το χιουμοριστικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «Γυρίστε τον γαλαξία με ωτοστόπ». Τα στελέχη της «Νέας Πνοής» κάνουν ωτοστόπ για να φύγουνε από το δημαρχείο και τη διοίκηση του δήμου προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Η δεύτερη εκδοχή είναι γιατί η «Νέα Πνοή» έχει πετάξει πετσέτα από καιρό, αφού τα στελέχη της δεν κάνουν τίποτα.

Η τρίτη εκδοχή έρχεται σε σύγκρουση με τις δύο προηγούμενες, αφού σύμφωνα με αυτήν τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού χρειάζεται να έχουν συνεχώς μία πετσέτα (κατά προτίμηση μπουρνουζοπετσέτα για να είναι μεγάλη) απάνω τους για να σκουπίζουν τον ιδρώτα που τρέχει από την πολλή δουλειά!

Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ