Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Να ζητήσετε συγνώμη για το στεφάνι του Κασιδιάρη»

«Να ζητήσετε συγνώμη για το στεφάνι του Κασιδιάρη»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση την ανάρτηση του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου Ελευθερίου Κορδελιού όσον αφορά το στεφάνι που κατέθεσε το κόμμα του Κασιδιάρη για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου:

«Κατά τα λεγόμενα σας λοιπόν όποιος δεν έρχεται στο σύλλογο και δεν ασχολείται, δεν έχει και δικαίωμα να σχολιάζει, του αφαιρείτε το δικαίωμα να είναι και πόντιος.

Ακούστε λοιπόν επειδή ούτε ανώνυμα μιλάμε ούτε λάσπες πετάμε, λάσπη ήταν το στεφάνι που επιτρέψατε να κατατεθεί , το οποίο έφερε πάνω του το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη, φυλακισμένου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Το στεφάνι αυτό δεν ήταν ανώνυμο, είχε πάνω του το αίμα προσφύγων, μεταναστών, εργαζόμενων που κυνηγήθηκαν από την εν λόγω οργάνωση.

Αντί λοιπόν να βγάζετε ανακοινώσεις μαλώνοντας τον κόσμο, να πείτε καλύτερα ένα συγγνώμη, ένα κάναμε λάθος.

Θίξατε και το θέμα των κομμάτων που έρχονται ακάλεστα, επειδή τυγχάνει να έχω παραβρεθεί σε κοπές βασιλόπιτας και ετήσιους χορούς κι έχω δει όλων των παρατάξεων Δημοτικούς συμβούλους, αλλά και βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές κομμάτων, θα σας ρωτήσω κι αυτοί ακάλεστοι έρχονται;

Να μιλάμε λοιπόν σοβαρά, η πολιτική είναι παρούσα σε όλες τις περιστάσεις… από χθες και οι φυλακισμένοι χρυσαυγίτες γίνονται δεκτοί. Μπράβο σας…»

https://agkidapress.gr/2022/05/23/%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b9/
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ