Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δύο στα δύο έπεσαν έξω

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Καμαρινός ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα κινήσει στην παράταξή του διαδικασίες εκλογής νέου υποψηφίου δημάρχου, άρχισαν να διακινούνται κουβέντες σχετικά με το ότι δεν πρόκειται τελικά να κάνει τέτοιο πράγμα. Τελικά ο κύριος Καμαρινός προχώρησε όπως είχε ανακοινώσει και όπως είχε δεσμευτεί.

Από τη στιγμή που ο Βασίλης Ανδρεάδης εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος, εφόσον αποχωρήσει ο Γιάννης Καμαρινός, άρχισαν να διακινούνται κουβέντες πως δεν πρόκειται να κάνει τέτοιο πράγμα γιατί στις προηγούμενες εκλογές είχε πει ότι θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος και τελικά δεν έθεσε. Τελικά ο κύριος Ανδρεάδης προχωράει όπως είχε δηλώσει.

Δύο στα δύο έπεσαν έξω όσοι διακινούσαν τις παραπάνω κουβέντες. Είναι προφανές πως ήταν κουβέντες προκειμένου να δημιουργηθεί ρήγμα στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, κάτι που τελικά δεν έγινε. Προφανώς μέχρι να οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες, τα σενάρια και οι διαδόσεις θα οργιάσουν. Προς τα παρόν δύο στα δύο έπεσαν έξω.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ