Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ1% η συμμετοχή της διοίκησης Μανδαλιανού στην κατασκευή του 25ου δημοτικού σχολείου...

1% η συμμετοχή της διοίκησης Μανδαλιανού στην κατασκευή του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 11ης Μαΐου 2022, ρώτησε τον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα σε τι ποσοστό συνέβαλε η διοίκηση Μανδαλιανού στην ανέγερση του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Συμφώνησαν εύκολα στο 1%. Το θέμα από εδώ και πέρα θεωρείται λήξαν. Η συμμετοχή της διοίκησης Σούλα στην ανέγερση του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου ήταν 99% και της διοίκησης Μανδαλιανού 1% (Στη 1 ώρα 24 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=iTgbO12ddDI)

Τα πράγματα δεν διευκρινίστηκαν τόσο εύκολα εξαιτίας των καλών προθέσεων του κυρίου Σταυρίδη και της διοίκησής του, αλλά επειδή ο τέως δήμαρχος προσκόμισε την έγκριση άδειας δόμησης του σχολείου. Μέχρι τώρα και με βάση αυτά που έλεγε η διοίκηση του δήμου κοντέψαμε να πιστέψουμε ότι τα ποσοστά συμβολής στην ανέγερση του σχολείου ήταν ακριβώς τα αντίθετα.

Υπάρχουν όμως περιθώρια η διοίκηση Μανδαλιανού να αυξήσει τα ποσοστά της συμβολής της στην ανέγερση του 25ου, εάν ο κύριος Σταυρίδης, όταν τελειώσει το κόψιμο των χόρτων με τη μεσινέζα όπως προσφέρθηκε να κάνει λίγο αργότερα στην τοποθέτησή του προκειμένου να βοηθήσει ώστε να πάψει ο δήμος να πνίγεται από τα χόρτα, ξεκινήσει το πηλοφόρι και το μυστρί στο 25ο!!

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ