Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ προσπάθεια καπηλείας του ΘΕΠΑΝ…

Η προσπάθεια καπηλείας του ΘΕΠΑΝ…

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η προσπάθεια κάποιων να καπηλευτούν μικροπολιτικά την τελική έκβαση του ζητήματος του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (πρώην κοιμητήρια ή πάρκο Κατσαντώνη).

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η προσπάθεια κάποιων να παραστήσουν τους ήρωες του ΘΕΠΑΝ, ενώ για πάρα πολύ καιρό αποπροσανατόλιζαν την κατάσταση. Αντί να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού στις οποίες αποφασίστηκε να ζητήσουν τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ από τη Διεύθυνση Γεωργίας, αντί να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για τις απαντήσεις της Διεύθυνσης Γεωργίας στις οποίες φαινόταν ξεκάθαρα ότι ο χώρος ανήκει στο δήμο, αυτοί επαναλάμβαναν ένα μονότονο παραμύθι περί της παραδοχής του μακαριστού Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Διονυσίου ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο. Ενώ υπήρχαν χειροπιαστά στοιχεία και τα ήξεραν, εκείνοι μιλούσαν για κουβέντες του Διονυσίου τις οποίες δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει κανείς.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι κάποιοι που τάραξαν το δήμο στις ανυπόστατες καταγγελίες διασύροντάς τον πανελληνίως και που τόσα χρόνια δεν είχαν πει κουβέντα για το ΘΕΠΑΝ ενώ γνώριζαν πως ανήκει στο δήμο ως εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στον τότε δήμο Ελευθερίου Κορδελιού, τώρα προσπαθούν να δρέψουν τις δάφνες από την έκβαση του ζητήματος και να περάσουν τους εαυτούς τους από κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις ανυπόστατες καταγγελίες που διατύπωσαν σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου.

Αυτά τα λίγα και ήπια για αρχή γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι πολύ πονηροί και ότι οι υπόλοιποι είμαστε δύσνοες.

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ