Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ O «Ξάδερφος Skywalker»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ O «Ξάδερφος Skywalker»

Άνεργοι – δημότες μας και μη- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμαρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού και της Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρου της ΔΗΚΕΚΕ Κ.Ε, κ. Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή και συμμετείχαν στις πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές, στα χρήσιμα και χρηστικά workshops της νέας δράσης στήριξης των ανέργων «JobDay Αφετηρία» – Ξάδελφος skywalker.gr η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής υποστήριξης των ανέργων πολιτών Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας.

Ό Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, επιλέχθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συμμετείχε δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, στην ταυτόχρονη πανελλαδική παρουσίαση της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker» στις 13 πρωτεύουσες των Περιφερειών της χώρας μας.

αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, αφού καλοσώρισε τους επικεφαλής του προγράμματος και ευχαρίστησε τα  στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας που καθημερινά δίνουν αγώνα μαζί με τον Δήμο για την καταπολέμηση της ανεργίας  μεταξύ άλλων τόνισε:
«Διάβασα με προσοχή το θεματολόγιο σας και πράγματι στοχεύετε εκεί που οι περισσότεροι άνεργοι μας έχουν πρόβλημα. Στοχεύετε στην άγνοια ακόμη και των στοιχειωδών γνώσεων της διεκδιτικής και διαδικαστικής εμπειρίας. Στοχεύετε την καρδιά του προβλήματος γιατί η  αύξηση της ανεργίας καθημερινά καθιστά αναγκαία την παροχή ειδικών γνώσεων και συμβουλών ακόμη και ενθάρρυνσης προς όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανεργίας και δεν έχουν την απαραίτητη ενημέρωση και τον σωστό τρόπο παρουσίασης των δικών τους προσόντων τους για να βρουν δουλειά»

Γενικές Πληροφορίες

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας οδός Μαβίλη 6-8, τηλέφωνα: 2310758769 & 2310558624 & 2310758926, ώρες 08:00-16:00

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ