Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑύριο η απόφαση της παράταξης Καμαρινού για τις εκλογές

Αύριο η απόφαση της παράταξης Καμαρινού για τις εκλογές

Σε επικοινωνία της «Αγκίδας» με το Γιάννη Καμαρινό, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου δήλωσε πως αύριο Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 θα συγκεντρωθούν όλοι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του, τους οποίους έχει ήδη ενημερώσει, προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι εκλογές της παράταξης για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης Καμαρινός τόνισε ότι αύριο επίσης θα πρέπει να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους τα μέλη της παράταξης που θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση του υποψηφίου δημάρχου. Τέλος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι η διαδικασία εκλογής του νέου υποψηφίου δημάρχου της παράταξης θα γίνει μετά από 10 έως 15 ημέρες, προκειμένου να δοθεί ο χρόνος στους υποψηφίους να κάνουν τις συζητήσεις που θέλουν.

Ο κύριος Καμαρινός προχωράει τη διαδικασία των εσωτερικών εκλογών της παράταξής του ακριβώς όπως είχε δηλώσει στην «Αγκίδα» λίγο πριν το Πάσχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ