Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜεγάλος φόβος για το ενδεχόμενο να φύγει ο Λαφαζανίδης από τη «Νέα...

Μεγάλος φόβος για το ενδεχόμενο να φύγει ο Λαφαζανίδης από τη «Νέα Πνοή»

Στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε τη «Γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ» σε συνεργασία με την  Αντιδημαρχία Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ!

Όχι σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, όχι σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, όχι σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, όχι σε συνεργασία με την Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, αλλά σε συνεργασία με την  Αντιδημαρχία Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ!

Μεγάλος φόβος μάλλον έχει καταλάβει το δήμαρχο για το ενδεχόμενο να βρεθεί η παράταξή του χωρίς το Νέστορα Λαφαζανίδη που αισθάνθηκε την ανάγκη της συνδιοργάνωσης της γιορτής της Μητέρας με την Αντιδημαρχία Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ.

Ευτυχώς που ο Νέστορας Λαφαζανίδης είναι Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ και δεν είναι πρόεδρος του Συνδέσμου των Κοιμητηρίων!

Από την άλλη πάλι ο εφευρετικός σύμβουλος  επικοινωνίας του δημάρχου μπορεί να φορτώνει δημοσιότητα σε έναν μελλοντικό αντίπαλο του δημάρχου!!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ