Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΊ ΣΤΑΘΜΟΊ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΎ ΕΥΌΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΈΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΉΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΉ ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΤΟΥ ΆΛΜΑΤΟΣ ΖΩΉΣ

Επιστράτευσαν το ταλέντο και την έμπνευσή τους και μεγαλούργησαν. Στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα αγάπης και αφοσίωσης στο πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής τους, τη γλυκιά τους μανούλα, τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου συμμετέχουν με τα ζωγραφικά τους έργα και τις χειροτεχνίες του στη μεγάλη εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης”  την Κυριακή 8 Μαΐου, 10:50-14:00, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Τα εικαστικά έργα των μικρών μας φίλων που θα κοσμήσουν την έκθεση ζωγραφικής της εκδήλωσης, φιλοτεχνήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης “Αλματάκια Ζωής”που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στους παιδικούς μας σταθμούς, συμβάλλοντας στο διάδοση του μηνύματος για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών  και των μαμάδων τους για τη δύναμη της πρόληψης στη θωράκιση της υγείας.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ