Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓίνεται να έρθει στο δήμο ο Ξάδελφος Johnnie Walker;

Γίνεται να έρθει στο δήμο ο Ξάδελφος Johnnie Walker;

Καθώς διαβάζεις ότι θα έρθει σε εκδήλωση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο «Ξάδερφος Skywalker» για να μάθει στους ανέργους να γράφουν το βιογραφικό τους προκειμένου να βρουν δουλειά και σε προσκαλούν σ’ αυτήν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ Κ.Ε, κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, αναρωτιέσαι μήπως γίνεται να σε καλέσουν και σε καμιά εκδήλωση που θα έρθει ο «Ξάδελφος Johnnie Walker» για να τα πιούμε ώστε να ξεχάσουμε τον πόνο που προκαλεί αυτή η διοίκηση.

Αν πάλι δεν μπορούν ο κύριος δήμαρχος και η κυρία αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας να φέρουν τον «Ξάδελφο Johnnie Walker», ας φέρουν τον «Ξάδελφο Jack Daniel’s» ή τον «Ξάδελφο Jim Beam»! Δεν μας πειράζει. Το ίδιο κάνει, αρκεί να τα πιούμε να ξεχάσουμε τον πόνο.

Τσάρλυ

ΥΓ. Μήπως θα πρέπει σ’ αυτήν την εκδήλωση να μιλήσουν ο κύριος δήμαρχος και η κυρία αντιδήμαρχος για να πούνε στους ανέργους ότι αν θα προσλαμβάνονται κάπου με οκτάμηνη σύμβαση, θα πρέπει να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σ’ αυτό το κάπου ακόμα και όταν θα τελειώσει η σύμβασή τους, όπως απαιτούσε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από τον αρχιμουσικό της φιλαρμονικής του δήμου; Μήπως θα πρέπει οι άνεργοι να δεσμεύονται για κάτι τέτοιο με υπεύθυνη δήλωση που θα επισυνάπτεται στο βιογραφικό τους;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ