Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈνας ανανεωμένος πράσινος ήλιος ανατέλλει και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ένας ανανεωμένος πράσινος ήλιος ανατέλλει και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Βλέπουμε ανάρτηση στο facebook του αντιδημάρχου Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Αμανατιάδη, για έναν πράσινο ήλιο που ανατέλλει, για το χρέος τους να ανανεωθούν και για το ότι έρχονται.

Ένα ρίγος μας διαπέρασε όπως και να το κάνεις. Θα μπορούσε να γράφει η ανάρτηση του κυρίου Αμανατιάδη πως το ΠΑΣΟΚ ξανάρχεται για να θυμηθούμε την ταινία με το Λογοθετίδη. Ίσως να μην το έγραψε γιατί οι κακεντρεχείς θα απαντούσαν «και πότε έφυγε;»!

Όπου και να γυρίσεις ΠΑΣΟΚ βλέπεις, αρχίζοντας πρώτα απ’ όλα από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Τουλάχιστον το 1/3 των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης ΠΑΣΟΚ κι ενώ το ΠΑΣΟΚ είχε φύγει. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει τώρα που ξανάρχονται!!

Άραγε ο πράσινος ήλιος, αν ανατείλει και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, θα καθαρίσει και τη δυσοσμία; Μήπως θα δώσει λύση στο πρόβλημα της οδηγίας SEVESO; Μήπως θα ολοκληρώσει το στάδιο και το κολυμβητήριο; Μήπως θα λύσει τα υπόλοιπα προβλήματα;

Δεν ξέρουμε πώς θα είναι αυτός ο νέος πράσινος ήλιος του κυρίου Αμανατιάδη και των υπόλοιπων Πασόκων της διοίκησης Μανδαλιανού. Μπορούμε να υποθέσουμε. Ξέρουμε όμως σίγουρα πώς είναι τα πράσινα άλογά τους με τα οποία μας φλόμωσαν δυόμιση χρόνια στη διοίκηση του δήμου.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ