Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΜΑΜΑ ΕΣΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΓΜΑ»

«ΜΑΜΑ ΕΣΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΓΜΑ»

⭐️?Η… γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας –  η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (ΕΓΕ) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας & την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΕΚΕΚΕ) του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σας προσκαλούν την Κυριακή 8 Μαΐου & ώρες 11π.μ.-1μ.μ., στην Πλατεία Ευόσμου, σε μια όμορφη γιορτή που είναι αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες!

⭐️?Δημιουργικές δραστηριότητες, υπέροχα δωράκια, γλυκά κεράσματα & πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλες τις μανούλες & τα παιδάκια που θα μας επισκεφθούν!

⭐️?Τιμούμε την μητέρα, τιμούμε την μητρότητα και αναμφίβολα ως ομάδα γυναικείας επιχειρηματικότητας είμαστε δίπλα σε όλες τις μητέρες επαγγελματίες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους σπουδαίο αγώνα για να πετύχουν την ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια και επιχείρηση!

⭐️?Η ομάδα της ΕΓΕ του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού θα είναι εκεί για όλες εσάς τις γυναίκες επαγγελματίες του δήμου μας, για να σας ενημερώσουμε για την δράση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και να γνωριστούμε από κοντά!!!

⭐️?Στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού, είμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία, στηρίζουμε την αγορά μας και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αναδεικνύουμε τις τοπικές μας επιχειρήσεις! Έτσι λοιπόν, με αφορμή την δράση για την γιορτή της μητέρας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που η προθυμία τους και η συμβολή τους κάθε φορά στις εκδηλώσεις μας είναι ανεκτίμητη!!!

⭐️?Ευχαριστούμε τον Asterakia Paidotopos για την ουσιαστική συμβολή του στις παιδικές δραστηριότητες που περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

⭐️?Ευχαριστούμε το Palloncino.gr  για τα υπέροχα μπαλόνια που θα δώσουν χρώμα στην γιορτή μας!

⭐️?το Βιβλιοπωλείο Mindthebook για τα πρωτότυπα δωράκια που θα δοθούν σε όλες τις μανούλες

⭐️?και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Donut Time & το Cocoa Sweets and Coffee SKG που θα γλυκάνουν μικρούς και μεγάλους με τα υπέροχα κεράσματά τους!

⭐️?Σας περιμένουμε λοιπόν όλους με πολλά χαμόγελα & θετική διάθεση!

Από τη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ