Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι εκφράσεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Οι εκφράσεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Όπως έλεγε χθες παλιός αυτοδιοικητικός στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, οι εκφράσεις του δημάρχου όπως «γιατί έτσι γουστάρουμε» ή «έριξα δυο ποινές», δεν θα ξένιζαν εάν αυτός ήταν ο τρόπος του. Ξενίζουν ακριβώς γιατί δεν είναι αυτός ο τρόπος του, δεν μιλάει με αυτόν τον τρόπο γενικώς και προπαντός δεν εξελέγη χρησιμοποιώντας τέτοια εκφορά του λόγου.

Έχει απόλυτο δίκιο γιατί προεκλογικά θυμόμαστε έναν κύριο Μανδαλιανό πολύ πράο, πολύ ευγενικό που όσο σφοδρές επιθέσεις κι αν δεχόταν τις αντιμετώπιζε με χαμόγελο και με χαμηλούς τόνους. Τώρα τον βλέπουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο να έχει επιθετικότητα και να χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν χρησιμοποιούσε, ενώ μάλιστα οι επιθέσεις που δέχεται είναι πολύ πιο ήπιες από εκείνες που δεχόταν προεκλογικά.

Γιατί όμως ο δήμαρχος χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν χρησιμοποιούσε τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο του;

Αλαζονεία της εξουσίας; Πίεση γιατί δεν γίνονται έργα; Εκνευρισμός γιατί αλλιώς περίμενε το δημαρχιακό θώκο και αλλιώς του βγήκε; Κακή επιλογή συνεργατών που τον ωθούν σε τέτοιες αντιδράσεις; Ένταση από την αποτελεσματικότητα στελεχών της διοίκησης; Αδυναμία απάντησης στην κριτική της αντιπολίτευσης γιατί είναι αληθής και δίκαια; Όλα τα παραπάνω μαζί;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ