Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί οι Σκανδαλάκηδες έφτασαν στο υποθηκοφυλακείο αλλά όχι στη Διεύθυνση Γεωργίας;

Γιατί οι Σκανδαλάκηδες έφτασαν στο υποθηκοφυλακείο αλλά όχι στη Διεύθυνση Γεωργίας;

Είναι απορίας άξιο που ενώ οι Σκανδαλάκηδες έφτασαν στο υποθηκοφυλακείο να ψάχνουν τα περιουσιακά στοιχεία υπαλλήλων προκειμένου να βρουν ανύπαρκτα σκάνδαλα, δεν έφτασαν στη Διεύθυνση Γεωργίας για να βρούνε τον τίτλο ιδιοκτησίας του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού!

Ο κουρνιαχτός των ψευτοσκανδάλων σκέπασε τόσα χρόνια το θέμα του ΘΕΠΑΝ, το οποίο λίγο έλλειψε να πάψει να αποτελεί δημοτική περιουσία. Ο κουρνιαχτός των ψευτοσκανδάλων σκέπασε τον τρόπο που εφαρμόστηκε και χρησιμοποιήθηκε η οδηγία SEVESO στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου χωρίς αυτή να είναι ούτε νόμος του κράτους ούτε νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολήθηκαν με ανύπαρκτα σκάνδαλα των Σκανδαλάκηδων, με την ανύπαρκτη εξαΰλωση της δημοτικής περιουσίας, αλλά δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα υπαρκτά σκάνδαλα και προβλήματα. Την ώρα που κόντεψε να χαθεί δημοτική περιουσία 7 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που η δημοτική περιουσία έχανε την αξία της εξαιτίας της εφαρμογής της οδηγίας SEVESO χωρίς αυτή να είναι νόμος, οι Σκανδαλάκηδες μιλούσαν για ανύπαρκτη απώλεια εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ