Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑνοιχτή η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων και...

Ανοιχτή η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων και τα Σαββατοκύριακα

Μετά από δύο χρόνια  διακοπής λόγω των απαγορευτικών μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας, εφαρμόζεται και πάλι για 4η φορά, η  κοινωνική πρωτοβουλία της  Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου, η οποία  αφορά στη μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας και συγκεκριμένα τους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργος Σταυρίδης, ικανοποίησαν άμεσα  το αίτημα των μαθητών για παράταση του μέτρου και τις Κυριακές μέχρι την λήξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, ευχόμενοι σε όλους καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι η εξασφάλιση βασικών προϋποθέσεων και ιδανικών συνθηκών ποιοτικού διαβάσματος  με πρώτη την ησυχία, εγγυάται  την άριστη εξεταστική προετοιμασία, η οποία αποτελεί τον πρώτο και βασικό παράγοντα επιτυχίας.

Όπως είναι γνωστό τον σύγχρονο και λειτουργικό  χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου προτιμούν συστηματικά για « διάβασμα» οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, όχι μόνον γιατί είναι φιλόξενος, ήσυχος και  φωτεινός αλλά και γιατί εκτός των άλλων είναι και τόπος συνάντησης τους–  αλληλοϋποστηρίζονται ψυχολογικά,  λύνουν μεταξύ τους κάποιες απορίες και κυρίως  αλληλοτροφοδοτούν την κοινή επιθυμία τους για τον τελικό στόχο.
Καθημερινά το αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αλλά και οι παράπλευροι αποτελούν πόλο έλξης για περισσότερους από 70 μαθητές οι οποίοι μελετούν, έχοντας παράλληλα άμεση  πρόσβαση στα βιβλία, τα οποία καλύπτουν το φάσμα όλων των επιστημών, σε μεγάλο αριθμό έγκυρων περιοδικών και οπτικοακουστικού υλικού αλλά και το γεγονός ότι στο χώρο του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης υπάρχει ελεύθερο  δίκτυο wi-fi  εξυπηρετεί   τη μελέτη των μαθητών ακόμη περισσότερο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Σάββατα και Κυριακές  από τις 9πμ έως τις 2.00 μμ

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ