Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Να πείτε το δήμαρχο να βάψει τη διάβαση»

«Να πείτε το δήμαρχο να βάψει τη διάβαση»

Η διοίκηση Μανδαλιανού διαφημίζει σύγχρονες διαβάσεις που έχει κάνει αλλά σε πολυσύχναστα σημεία του δήμου αυτές τις διαβάσεις οι κάτοικοι δεν τις έχουν δει. Η διασταύρωση Μαιάνδρου με 25ης Μαρτίου είναι μία από αυτές. Στη συγκεκριμένη διασταύρωση υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων αλλά και πεζών. Στη μία γωνία της διασταύρωσης υπάρχει επίσης νηπιαγωγείο.

Μια κάτοικος της περιοχής προσπάθησε να διασχίσει τη συγκεκριμένη διάβαση τις προηγούμενες ημέρες και ένα αυτοκίνητο λίγο έλλειψε να την πατήσει. Όταν η γυναίκα φώναξε ότι υπάρχει διάβαση, ο οδηγός απάντησε «να πείτε το δήμαρχο να τη βάψει». Στο συγκεκριμένο σημείο το συγκεκριμένο περιστατικό συμβαίνει συνεχώς με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Ο οδηγός είναι εντελώς αδικαιολόγητος και απαράδεκτος. Ακόμα και να μην υπήρχε διάβαση όταν βλέπουμε πεζό στο οδόστρωμα πατάμε το φρένο και όχι το γκάζι. Αλλά το πρόβλημα της παιδείας των οδηγών είναι ένα άλλο ζήτημα. Είναι όμως απίστευτο το γεγονός πως δεν είναι βαμμένη η διάβαση με τη μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων και πεζών ίσως σε ολόκληρο το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, γιατί η Μαιάνδρου είναι η είσοδος από την περιφερειακή οδό και η 25ης Μαρτίου είναι η κύρια οδική αρτηρία της Νέας Πολιτείας. Ίσως κι αυτή η διάβαση είναι μεγάλο έργο και η διοίκηση Μανδαλιανού χρειάζεται και την επόμενη τετραετία για να τη βάψει.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ