Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠΑΚΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠΑΚΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα το Κινηματοθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου από τα 34 ΚΔΑΠάκια των δύο ΚΔΑΠ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τα οποία μετά από πρωτοβουλία της Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου και Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας κ. Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή, παρακολούθησαν «άφωνα» και «μαγεμένα» μία από τις καλύτερες νέες παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων  του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Πρόκειται για   την διασκεδαστική ταινία “Πάντα στο Κόκκινο” των Disney και Pixar στην οποία πρωταγωνιστεί η μικρή αλλά καταπληκτική  Μεϊλίν  , η οποία όποτε έχει έντονα συναισθήματα (σχεδόν ΠΑΝΤΑ), μεταμορφώνεται σ’ ένα γιγάντιο κόκκινο ΠΑΝΤΑ! 
Σύμφωνα με την κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας ήταν ΔΩΡΕΑΝ και εντάσσεται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού και πολιτιστικού προγράμματος που εφαρμόζεται στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου,  με στόχο την πολύπλευρη  αναπτυξιακή ψυχαγωγία των παιδιών μέσα από την μαγεία των μηνυμάτων και των συναισθημάτων της έβδομης τέχνης- του κινηματογράφου.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ